CSR Politik

New IMAGE har i over 30 år arbejdet med større Danske virksomheder, hvor New IMAGE ønsker at være en tillidsfuld og troværdig samarbejdspartner.

For en god og fair trivsel af vores medarbejdere en vi en del af HK’s overenskomst. Der sikrer en række minimumsrettigheder i henhold til lønning, ferie og arbejdsvilkår.

Vi producerer ikke selv, men samarbejder med producenter, som gør en forskel, og hvor bæredygtig produktion er i fokus.

Gennem de sidste mange år har vi haft et overordnet mål, om at alle de produkter vi leverer, skal kunne indgå i et cirkulært miljø, således at vi kan anvende de samme råvarer igen og igen.

Dette mål er endnu ikke nået, men vores daglige søgning efter leverandører, som forstår, at vi ikke må tage flere resurser fra jorden, end der også er nok resurser til vores næste generationer – Det er bæredygtighed og det er den vej New IMAGE vil arbejde.

New IMAGE´s rejse over i en mere bæredygtig retning, har betydet at vi i 2021 har lavet en afdeling i New IMAGE, som hedder Green IMAGE, hvor vi har samlet alle de produkter som skiller sig ud fra de traditionelle produkter. Dette er udelukkende for at skabe endnu mere fokus på bæredygtig.

Vores mål er at vi senest i 2025 kun tilbyder det sortiment, som vi har i Green IMAGE, hvor alle produkter har en eller anden bæredygtig tilgang.