Her er vores store udvalg af notesbøger med tryk. Vi forhandler blandt andet de kendte Moleskins notebook, som er markedets absolut bedste notesbog.Notesbog med tryk – skriveblokkens opgradering


Udover skriveblokken, har vi også notesbøgerne med hårdt omslag. Notesbogen har linjer til nedskrivning af notater, en elastik så den holdes lukket og et bånd til sideadskillelse. Notesbøgerne kan bruges til noter, planlægning eller måske bare skitser? Helt op til dig, du skal bare bruge en notesbog og en blyant. Til dine kollegaer, som firmagave, mulighederne er dine!


 


Masser af farver og mulighed for logo på notesbog


Vi har en model som vi kan levere i rigtig mange farver:


• Pink


• Sort


• Turkis


• Gul


• Grøn


• Orange


Alle vores notesbøger (ekskl. Marmor) er på 100 sider. Som sagt kan du også vælge at få printet dit logo på Notesbøgerne. Smart set fra et marketings standpunkt, da der er mange mennesker der vil komme til at se logoet, og samtidigt være glad for notesbogen. Det hårde omslag sørger også for holdbarhed i forhold til en almindelig skriveblok. Og er også langt mere praktisk da den har bogmærke og elastik. Omslaget sørger for at papiret i bogen ikke ødelægges eller krølles, som det ellers nemt kan gøre i f.eks. tasken.


 


Notesbog med tryk - vGod mulighed for reklame


På omslaget har du en god mulighed for at trykke dit logo på. Det er klogt set fra et marketings standpunkt, da alle kan bruge en notesbog, og vil bruge den over en lang periode. Det vil sige, at jo længere nogen bruger din notesbøger, jo mere vil den reklamere. Og det tager en del tid at få fyldt 100 sider ud. Notesbogen er derfor også god at have med på messer, hvor de kan ligges ned i gaveposen sammen med mange andre af vores produkter. Vi har et bredt udvalg af forskellige brands af høj kvalitet, som sikrer dig en god oplevelse og endnu bedre for modtageren. Vores notebook med tryk kan leveres på mellem 2-4 ugers leveringstid, men der findes modeller der kan produceres hurtigere.


Her kan du se hele vores sortiment af kontorartikler med logo.