Her finder du vores store udvalg af notesbøger med tryk. Vi har notesbøger med tryk i mange farver og størrelser, og nogle i mere bæredygtige materialer. Gå på opdagelse i vores store sortiment, og find den rette notesbog med logo til din virksomhed.Notesbog med logo | Til kontor og reklame


Notesbøger med tryk er perfekte både til din virksomheds kontor, og som eksempelvis reklamegaver, der kan deles ud på messer eller til andre events. De fleste mennesker vil kunne bruge en notesbog med logo, og derfor er den også den perfekte reklamegave. Du kan med fordel vælge at have en masse notesbøger med tryk i din virksomhed, så du og dine medarbejdere har mulighed for at snuppe en med på farten til en dag fuld af møder. Med en notesbog med logo ved jeres side, vil I afspejle et professionelt og smart udtryk.


 


Notesbøger med logo er en smart og effektiv reklamemulighed


Ud over at notesbøger med tryk er meget praktiske at have ved hånden i hverdagen, er de også en effektiv måde at øge opmærksomheden på virksomheder. Når du deler en notesbog med logo ud til eksempelvis kunder eller medarbejdere, vil dit logo komme med dem rundt. På denne måde vil det blive set af andre mennesker, der vil blive bevidste om din virksomhed.


 


Mange muligheder hos New Image | Notesbøger med tryk


Hos New Image har vi samlet et stort udvalg af forskellige notesbøger med tryk. Mange af vores notesbøger med tryk findes i flere farver indenfor hver style, så du let kan finde den farve, der passer allerbedst til dit logo eller budskab. Herudover har vi notesbøger med tryk i mange materialer, som eksempelvis mindre miljøbelastende materialer som genanvendt læder og genanvendt papir. Antallet af sider i notesbøgerne med logo afhænger af den enkelte model.


 


Dit logo eller budskab på notesbøger


Når du har fundet den helt rette style af notesbog, kan du vælge at gøre denne helt unik ved at sætte din virksomheds logo eller budskab på. Du kan læse mere om mulighederne for tryk af logo på de forskellige notesbøger i deres beskrivelser.


 


Her kan du se hele vores sortiment af kontorartikler med logo.