Her finder du hele vores sortiment af forskellige sommerjakker med logo. Klæd dine medarbejdere og kunder på til de kølige forårsdage med logojakker i bedste kvalitet. Firmatøj med logo gør ikke kun din virksomhed mere synlig, men er også super praktiske i hverdagen. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find den rette sommerjakke med logo for din virksomhed lige her hos New Image.Sommerjakker med logo | Dit logo i bybilledet


Du kan med fordel vælge at benytte sommerjakker med logo som firmatøj til dine medarbejdere. En jakke med logo vil med al sandsynlighed blive brugt både på arbejde og i hverdagen. Når dine sommerjakker med tryk tages i brug, kommer din virksomheds logo med dig og dine medarbejdere ud i bybilledet, hvor flere mennesker kan lægge mærke til det. Sommerjakker med tryk kan herudover være med til at sende et stærkt signal om, at I i virksomheden er et team til eksempelvis større arrangementer som messer eller konferencer.


 


Sommerjakke med tryk fra New Image


Vi har sammensat et stort udvalg af forskellige lette jakker med logo, der er perfekte til det lunere vejr, når man bare har brug for et ekstra lag. Mange af vores sommerjakker med logo findes i flere farver indenfor hver style, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at finde den rette jakke at sætte din virksomheds unikke logo på.


 


Her kan i se hele vores sortiment af jakker med logo