Her ser du vores eksklusive sportsjakker i funktionelle metervarer.Eksklusivt jakker med logo til alle anledninger


Vi leverer eksklusivt sportsovertøj til firmaer. Hvis i som virksomhed, skal til DHL-stafetten eller andre arrangementer inden for sport, er det en god ide at have det danske vejr med i overvejelserne. En sportsjakke er altid praktisk at have ved hånden. De er oftest mere eksklusive at have sit logo på. Det er en overtrøje medarbejderne ofte vil have stor nytte af i alt slags vejr. New Image går meget op i kvalitet, holdbarhed og design. Sportsovertøj skal både være lækkert udadtil, men især også være holdbart og holder kvaliteten i mange år. Overtøjet skal være noget modtageren har lyst til at gå med privat. Ved at have sit firmalogo broderet på sportsovertøj afspejler man eksklusivitet og en praktisk bevidsthed.


Sportsjakker går under kategorien funktionelle firmajakker.


 


Jakker i eksklusive mærker


Vi har udvalgt nogle kendte brands, som har mange års erfaring og er bevidste på kvalitet inden for sportsbranchen. De nøje udvalgte er følgende:


• Craft


• Haglöfs


• Hummel


• Tee Jays


Disse firmaer er anerkendte og meget attraktive i sportsbranchen. Dette overtøj er af lækker kvalitet og er holdbart. Med det store udvalg af sportsovertøj har vi både sportsveste, fleecejakker, softsheells, skaljakker og dunjakker. Enkelte af disse er med hætte og nogle er både vind-og vandafvisende. Det er derfor et bredt sortiment, som kan ramme alt slags vejr og årstid i Danmark. Eksklusivt overtøj med logo – mange års erfaring Vi har en del års erfaring med tryk på tøj og reklameartikler. Det er derfor sikkert at vælge os og vi er altid klar på jeres spørgsmål. I forhold til logoet på overtøjet, trykker vi med klare pantonefarver eller vi kan trykke med digitaltryk på overtøjet.


Her kan i se hele vores sortiment af sport med logo.