Her finder I vores udvalg af funktionelle sportsjakker med mulighed for påsætning af jeres virksomheds unikke logo eller budskab. Hos New Image vil I finde et bredt udvalg af funktionelle sportsjakker med logo fra kendte brands som Craft, Helly Hansen, Haglöfs, Hummel og Geyser. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find den rette style af sportsjakke med logo til jeres behov lige her hos New Image.Funktionelle sportsjakker med logo fra New Image


Hos New Image har vi specialiseret os i blandt andet logo på sportstøj, og har mange års erfaring indenfor feltet. Vi har blandt andet tidligere leveret sportstøj med logo til store events som DHL-Stafetten. Som en del af vores sortiment indenfor sportstøj med logo, kan vi tilbyde funktionelle sportsjakker. Sportsjakker er anvendelige til utrolig mange anledninger, og giver både komfort og funktionalitet. Heriblandt har vi nøje udvalgt en række stærke brands, der er kendt for deres produkter i bedste kvalitet og stilrene design. Vi kan derfor eksempelvis tilbyde en Helly Hansen jakke med logo til jeres virksomhed, som jeres medarbejdere med sikkerhed vil sætte pris på at modtage. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find den helt rette style af funktionel sportsjakke med tryk til jeres behov lige her hos New Image.


 


Funktionelle sportsjakker med tryk fra kendte brands


Vi har sammensat et stort udvalg af forskellige brands, som I nok allerede kender i forvejen. På denne vis sikrer vi, at I får produkter som holder i mange år frem, og som er skabt til aktivitet. I vores sortiment vil I derfor finde brands som:


 


• Craft


• Haglöfs


• Hummel


• Geyser


• Helly Hansen


 


Disse firmaer har stor erfaring indenfor deres felt, og er meget attraktive i sportsbranchen. Jeres nye sportsjakker med logo vil derfor også være af lækker kvalitet, og holde mange år frem.


 


Logo på funktionelle sportsjakker


Der er mange fordele ved at vælge funktionelle sportsjakker med logo. Jakkerne er ideelle at have med, hvis jeres virksomhed skal afholde, eller med til, et større sportsarrangement, så alle jeres medarbejdere kan være skarpt klædt på. I kan selvfølgelig også vælge at benytte funktionelle sportsjakker med tryk som en reklame- eller firmagave fra jeres virksomhed til medarbejdere eller kunder. På denne vis giver I dem ikke blot en betænksom gave, men fremmer samtidig jeres logo og virksomhed. Når de funktionelle sportsjakker med tryk tages i brug, vil andre lægge mærke til logoet, og få kendskab til - eller blive mindet om - jeres virksomhed. Når jeres medarbejdere tager på kundebesøg eller rundt til samarbejdspartnere, vil sportsjakkerne også give et stærkt signal om jeres virksomheds profil, og et godt helhedsindtryk. Opdag de mange fordele ved funktionelle sportsjakker med logo, og bestil allerede i dag.


 


Et stort udvalg af funktionelle logosportsjakker


Hos New Image finder I et stort udvalg af forskellige sportsjakker med logo - heriblandt sportsveste, fleecejakker, softshell-jakker, dunjakker og meget mere! Uanset om I leder efter en Helly Hansen jakke eller en Craft fleece, vil finde det rette produkt hos os. Herudover findes mange af vores sportsjakker med logo i flere forskellige styles indenfor hver model, så I let kan matche jeres logo med den helt rette farve. I finder meget mere information om mulighederne for farver i de enkelte produkters beskrivelser. Vi har det rette produkt til netop jeres behov, og mange års erfaring med profilbeklædning med logo. Vi tilbyder tryk med klare pantonefarver eller digitaltryk på jeres nye funktionelle sportsjakker. Hvis I har spørgsmål eller behov for vejledning, sidder vi altid klar med til at hjælpe.


 


Her kan i se hele vores sortiment af sport med logo.