Her finder I vores sortiment af sportstøj med logo fra Fusion. Fusion er nok et af de stærkeste brands indenfor deres felt, og har mange års erfaring med at udvikle produkter til sport og bevægelse. Centralt for brandet er deres fokus på at skabe funktionelle produkter med en lang levetid, og som holder den gode kvalitet. Hos New Image finder I et hav af spændende produkter som eksempelvis Fusion løbetøj og Fusion cykeltøj.Fusion sportstøj med logo fra New Image


Brandet Fusion har gennem mange år skabt kompromisløst sportstøj med fokus på det gode design, der holder år efter år. Fusion har eksisteret siden 1999, og gennem årene er deres produkter blevet testet af professionelle sportsfolk for at opnå de bedste resultater. Fusion sportstøj er skabt til alt fra topatleter til hobbyløberen, og binder komfort og funktionalitet sammen. Hos New Image kan vi tilbyde et hav af spændende produkter fra Fusion med mulighed for at få påsat jeres virksomheds logo. Gå på opdagelse i vores sortiment, og vælg blandt andet mellem Fusion tights eller cykeltøj med logo.


 


Fusion løbetøj med logo | Produkter med lang levetid


En helt central del af Fusion, er deres fokus på at skabe produkter der holder. Dette er ikke bare praktisk for forbrugeren, men også en måde at mindske deres klimaaftryk på. Fusion skaber enkle, slidstærke og tidløse produkter, som kan benyttes igen og igen, og ikke går af mode eller opslides efter et par løbeture. Vælger I derfor eksempelvis Fusion løbetøj til jeres kunder, medarbejdere eller næste event, vil I få produkter der holder - både i forhold til design og funktionalitet.


 


Fusion sportstøj med tryk


Fusion er kendt for deres produkter i fantastisk kvalitet til sport og aktivitet. Med et udvalg af produkter der spænder fra sportstasker til cykeltøj, er der noget for enhver smag. Fusion har fokus på kvalitet og funktionalitet, og det afspejler sig også i deres produkter. I kan eksempelvis vælge en smart Fusion jakke, der holder regn og slud væk fra kroppen, eller en Fusion løbetrøje, der er åndbar og let til de varmere dage.


 


Et stort udvalg af produkter fra Fusion hos New Image


Hos New Image har vi sammensat et stort udvalg af produkter fra Fusion, så I let kan finde de rette styles til jeres behov. I vores sortiment vil I finde produkter som eksempelvis:


 


Fusion løbetøj


Fusion cykeltøj


• Fusion tights


• Fusion shorts


• Fusion veste


 


Og meget mere…


 


Glæd jeres kunder eller medarbejdere med sportstøj med logo fra Fusion, og sæt jeres logo i forbindelse med en aktiv livsstil. Mange af vores produkter fra Fusion findes herudover i flere forskellige farver indenfor hver style, og I kan derfor let vælge netop den, der passer bedst til jeres unikke logo. Find meget mere information om farve- og tryk mulighederne i de enkelte produkters beskrivelser.


 


Mange fordele ved sportstøj med logo fra Fusion

Der er mange fordele ved at vælge eksempelvis Fusion løbetøj med tryk til jeres virksomhed. Hvis I skal til et større eller mindre sportsevent, kan I vælge at benytte Fusion tights eller jakker til jeres medarbejdere. På denne måde vil de få de bedst mulige forudsætninger for at yde deres bedste, og samtidig vil I fremstå som et stærkt team. I kan også vælge at benytte Fusion cykeltøj eller tasker med logo som reklamegaver til kunder eller medarbejdere, der med sikkerhed vil sætte stor pris på at modtage funktionelle og stilrene gaver fra jeres virksomhed. Hos New Image står vi altid klar med gode råd og vejledning, så tøv ikke med at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller brug for vejledning til jeres nye produkter fra Fusion.


 


Her finder I hele vores udvalg af sportstøj med logo fra kendte brands.