Her finder du vores sortiment af forskellige produkter med logo, der er perfekte at have med på picnic. I vores udvalg finder du blandt andet picnictæpper med logo, som du med fordel kan dele ud blandt både kunder og medarbejdere. Gå på opdagelse i vores udvalg af produkter med logo i denne kategori, og pak den rødternede dug og smørrebrødet til en lækker picnic.Stemningsfuld reklame | Reklameartikler med logo til picnic


Der findes utrolig mange måder at reklamere for virksomheder på, og en af de mere unikke må være picnicartikler med logo. Mange vil forbinde picnics med hygge, godt selskab og god mad - så hvorfor ikke få dit logo eller budskab ind i dette stemningsfulde billede? Hos New Image kan du finde et væld af spændende reklameartikler med logo, der er perfekte at have med ud i det blå på picnic. Glæd dine kunder eller medarbejdere med en anderledes reklamegave med din virksomheds logo på.


 


Dit logo på reklameartikler til picnicturen


Hos New Image finder du mange forskellige reklameartikler med logo, der er perfekte til picnicturen. Du kan læse meget mere om de enkelte produkter, og mulighederne for påsætning af logo i deres beskrivelser.


 


Her kan du se alt vores outdoor med logo.