Krus med tryk i rigtig mange forskellige modeller.Logokrus – hvorfor er det den perfekte idé?


Rigtig mange firmaer benytter sig af krus med logo og det er der en rigtig god grund til. Det er den perfekte måde at tiltrække jeres kunders opmærksomhed på. Et logokrus vil nemlig helt sikkert fange en masse blikke, da det både er en personlig og hyggelig reklame. Alle jeres kunder og ansatte vil med garanti synes det er sjovere og mere opsigtsvækkende at drikke te, kaffe eller blot vand af et krus med logo eller tryk. Men et krus med logo kan bestemt ikke kun bruges til at drikke af. De kan også benyttes i firmaet til blandt andet at opbevare slik i, stille kuglepenne i og meget mere, på den måde vil kruset konstant være indenfor synsvidde. Uanset om du giver et krus med logo eller tryk til jeres kunder eller bruger det i firmaet, ses firmanavnet og logoet hele tiden.


 


Krus med logo kan fås i mange forskellige farver og varianter


Hos NEW IMAGE har vi et bredt udvalg af mange forskellige logokrus. Du kan dermed vælge alt fra et helt hvidt og neutralt krus, til et mere farverigt og sjovt krus. Ikke kun farverne, men også formerne på kruset gør det muligt at være kreativ. De mange forskellige modeller giver også rig lejlighed til at vælge lige netop det krus, I mener, passer bedst til jeres firma og logo. Vil hos NEW IMAGE vil vi hellere end gerne hjælpe og vejlede til at finde og designe det bedst mulige krus med logo til jeres firma.


 


Billigt og praktisk


Udover at krus med logo både er personlige og en reklame der hele tiden bliver brugt i en god kontekst, altså når folk sidder og nyder en dejlig kop kaffe eller tager lidt sødt til ganen, så er de også både praktiske og billige.


Her kan du se hele vores sortiment af drikkevarer med logo.