Her finder du vores store udvalg af forskellige vinterjakker med tryk. Vi har sammensat en masse forskellige vinterjakker med mulighed for at få påsat din virksomheds unikke logo. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find den rette style af logovinterjakke lige her hos New Image.Dynamisk reklame | Vinterjakker med logo


Når du vælger at benytte vinterjakker med logo fra New Image som eksempelvis firmatøj til dine medarbejdere, får du ikke blot kvalitetsprodukter, men også en dynamisk reklamesøjle for din virksomhed. Når dine medarbejdere tager deres logovinterjakker på ud og handle eller på vej på arbejde, vil andre mennesker lægge mærke til logoet, og blive bekendte med din virksomhed.


 


Vinterjakker med tryk fra New Image


Hos New Image har vi rigtig mange forskellige styles af vinterjakker, hvor vi kan påsætte logo eller tryk enten som et transfer eller som et broderi. Broderi på jakker er giver den flotteste finish, og et mere eksklusivt udtryk på dine logojakker. Skal der bruges et større logo, kan vi selvfølgelig også tilbyde tryk. Du kan læse meget mere om mulighederne for påsætning af logo i de enkelte produkters beskrivelser.


 


Her kan i se hele vores sortiment af jakker med logo