Her finder I vores store sortiment af forskellige veste med logo. I kan med fordel vælge at benytte logoveste som jeres virksomheds næste firmatøj, da de både er praktiske i hverdagen, og herudover skaber synlighed. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find den helt rette style af vest med tryk for jeres virksomhed lige her hos New Image.Veste med logo giver synlighed


Det er altid en god idé at sørge for firmatøj med logo til sine ansatte - og en vest med tryk er ingen undtagelse. Veste med logo kan benyttes hele året rundt, og er let at kombinere med flere lag. Om foråret kan logoveste bruges som en form for overgangsjakker, i vintermånederne kan den tages inden under en dunjakke og om sommeren er de rare at tage på om aftenen. Herudover vil veste med tryk kunne øge synligheden af jeres virksomhed, da andre vil få øje på logoet, når de bruges. Dette er også en fordel, hvis jeres medarbejdere skal ud til kunder. Veste med logo kan selvfølgelig også benyttes til større events som eksempelvis messer eller konferencer, hvor endnu flere potentielle kunder og samarbejdspartnere kan blive bekendte med virksomhedens logo. Hvis I leder efter veste til sportsaktiviteter, har vi også et mindre sortiment – primært med løbeveste. Sortimentet består af overtræksveste og løbeveste, som kan ses i mørket og holder jer synlige på aftenløbeturen.


 


Veste med eget tryk fra kendte brands


Vi har nøje udvalgt en bred vifte af leverandører, så vi altid kan tilbyde kvalitetsprodukter til skarpe priser. Vi står inde for alle brands, da de har mange års erfaring, og bruges af mange virksomheder. Blandt vores leverandører vil du finde kendte mærker som:


 


• Craft


• ID


• Image Companiet


• Nimbus


• Tee Jays


• Geyser


 


Mange af vores logoveste findes herudover i flere forskellige farver indenfor hver style, og der er derfor rig mulighed for at matche jeres logo perfekt til de nye fleece med tryk.


 


Professionel service – 28 års erfaring med logo på blandt andet veste


Vi har mange års erfaring, og har derfor altid et godt forslag til hvilket slags tryk der passer til netop jeres krav og behov. Det er muligt at få trykt eller broderet jeres logo på bryst, ryg og i nakke. Dette er helt op til jer – hvad I synes matcher jeres medarbejdere og brand. Standardleveringstiden for veste med logo er, som oftest 14 dage fra den endelige ordreafgivelse af jer. Hvis I har nogle spørgsmål eller er i tvivl om noget, så kontakt os endelig.


 


Her kan i se hele vores sortiment af profilbeklædning med logo.