Veste med logo


Det er altid fornuftigt, at klæde medarbejderne godt på i alt slags vejr og sikre de kan holde varmen. En vest kan bruges om foråret i stedet for en overgangejakke. En vest kan bruges om vinteren indenunder vinterjakke for, at give ekstra varme. En vest kan bruges om sommeren, hvis det er lidt for koldt med en T-shirt. Derudover kan en vest selvfølgelig også bruges indenfor til events, møder, messer eller storearrangementer.


Hvis i leder efter veste til sportsaktiviteter, har vi også et mindre sortiment – primært med løbeveste. Sortimentet består af overtræksveste og løbeveste som kan ses i mørket og være komfortable.


 


Logo på Veste


Vi har nøje udvalgt en bred vifte af leverandører, så i kan vælge det i har brug for. Vi står inde for alle brands, da de har mange års erfaring og bruges af mange virksomheder. Vores leverandører af logo på veste er følgende:


• Craft
• Haglöfs
• ID
• Image Companiet
• Nimbus
• Tee Jays


Ved at have disse leverandører sikre vi, at i kan vælge både den funktion i ønsker, den pasform i ønsker og til sidst den farve i ønsker.


 


Professionel service – 28 års erfaring med logo på blandt andet veste


Vi har mange års erfaring og ved derfor ofte hvad du leder efter og hvilket slags tryk der er nødvendigt for netop jeres krav og behov. Det er muligt at få trykt eller broderet jeres logo på bryst, ryg og i nakke. Dette er helt op til jer – hvad i synes matcher jeres medarbejdere og brand. Standardleveringstiden for veste med logo er, som oftest 14 dage fra den endelige ordreafgivelse af jer. Vi håber i fandt hvad i søgte. Hvis i har nogle spørgsmål eller er i tvivl om noget, så kontakt os endelig.


Her kan i se hele vores sortiment af profilbeklædning med logo.