Her finder du vores udvalg af softshell jakker med logo. En softshell jakke med tryk kan beskytte mod hurtige byger, og giver dig samtidig fleksibilitet og plads til at bevæge dig. Hos New Image har vi sammensat et stort udvalg af forskellige softshell jakker med logo, så du kan finde den helt rette style for din virksomhed.Softshell jakker med logo | Funktionelt firmatøj


Softshell jakker med tryk kan både skærme dig og dine medarbejdere fra let regn, og giver samtidig plads til bevægelse med deres strækbare materiale. Softshell jakker med logo kan med fordel benyttes som din virksomheds nye firmatøj med logo til dine medarbejdere. En softshell jakke med tryk er ideel at have med som et ekstra lag, og er super behagelig at have på. Herudover vil din virksomheds logo blive set af andre, når softshell jakkerne med tryk tages i brug.


 


Et stort udvalg af softshell jakker med tryk


Vi har sammensat et stort udvalg af forskellige softshell jakker, så du let kan finde den rette style og farve for din virksomhed. Mange af vores softshell jakker med logo findes herudover i flere forskellige farver indenfor hver style.


 


Her kan i se hele vores sortiment af jakker med logo