Her finder du vores store sortiment af forskellige fleece med tryk. Fleecetrøjer med logo er perfekte at trække i en kølig sommeraften eller som et varmt lag i vintermånederne. Det er svært at gå galt i byen med en logo fleece, da de passer til det meste og herudover er super praktiske. Gå på opdagelse i vores udvalg af forskellige fleece med tryk, og find den rette style til din virksomhed lige her hos New Image.Fleece med tryk | Reklame på farten


En logo fleece er en super praktisk form for firmatøj, og er altid rar at have med på farten. Vores fleece med logo er behagelige at have på, og kan holde både dig og dine medarbejdere varme. En logofleece er desuden god at have med sig i en taske, så altid kan tage et ekstra lag på, hvis vejret skifter. Dine medarbejdere vil med sikkerhed sætte pris på at modtage fleece med tryk af din virksomheds logo, så de kan benytte dem på vej til kontoret eller på farten.


 


Gør indtryk med logo fleece fra New Image


Vi har samlet et stort udvalg af forskellige fleece med logo, så du kan finde den helt rette style for din virksomhed. Vi har logo fleece i forskellige materialer, med- eller uden hætte og i et stort udvalg af farver.


 


Her kan I se hele vores sortiment af jakker med logo