Dette er vores udvalg af sommerjakker og vinterjakker med tryk. Vi forhandler jakker i mærkerne Haglöfs, The North Face, Hummel, Craft, Tenson, Nimbus, Tee Jays og ID.Jakker med logo til konkurrencedygtige priser


En lækker jakke, som markedsføringsmateriale er aldrig en dårlig investering. Ved at jeres medarbejdere viser jeres logo frem på diverse møder, messer, events og arrangementer får i et mere professionelt image. Ved at jeres medarbejdere viser firmaets logo med stolthed, er nok den bedste reklame i kan få. Styrk jeres virksomheds brand med en af jakkerne fra New Images store sortiment. New Image har gjort det overskueligt for jer, at finde netop den slags jakke i leder efter. Dette er gjort ved at inddele jakkerne i følgende kategorier:


Sommerjakker med broderi eller tryk


Veste med broderi eller tryk


Vinterjakker med broderi eller tryk


Dunjakker med broderi eller tryk


Softshell med broderi eller tryk


Fleece med broderi


Dernæst består vores store udvalg yderligere af microfiberjakker, skaljakker eller vaterede jakker som alle kan få påsat logo, på den ene eller anden måde. På sommer- og vinterjakkerne er der mulighed for, at påsætte jeres logo i form af tryk eller et flot eksklusivt broderi.


 


Bredt sortiment af jakker med tryk


New Image er specialister i alle mulige former for jakker med tryk eller broderi. Vi forhandler derudover et bredt sortiment af populære og anerkendte varemærker. Disse varemærker er følgende:


• Craft


• Haglöfs


• Tenson


• ID


• Nimbus


• Image Companiet


• Tee Jays


• Pitch Stone


• Hummel


 


Disse brands er alle kendte for høj kvalitet og holdbarhed. Flere af jakkerne har også forskellige membraner indvendigt, således at jakken er funktionel. Det betyder at den er vandtæt og, at man samtidig kan ånde i jakken. Vores absolut bedste funktionelle jakker, er dem hvor der er indbygget en Gore-tex membran, da disse jakker kan tåle op til 25.000mm vandsøjletryk.


 


Jakker med logo på en diskret og eksklusiv måde


Ofte påsætter vi broderi, da dette i de fleste tilfælde kan gøres diskret og eksklusivt, men ønsker man en lidt større og kraftigere synlighed har vi også mange andre former for billige kampagnejakker, hvor vi kan påsætte større farverige logoer på ryggen. Alle jakkerne findes i en bred pallette af farver, størrelser og funktionalitet. Det er derfor næsten umuligt ikke, at finde hvad man søger.


 


Jakker med tryk – vi dækker ethvert behov


Med 28 års erfaring indenfor profilbeklædning med tryk, ved vi hvad vi snakker om. Vi mener derfor selv, at vi dækker ethvert behov inden for jakker med tryk. Vi, i New Image har også valgt at gøre det overskueligt for jer, så i kan se hvilke modeller, der er de mest sælgende hos os. Det er de jakker med et orange skilt - topsælger. I skal endelig ring eller skrive, hvis i har yderligere spørgsmål til vores sortiment eller noget er uklart for jer.


Her kan du se hele vores sortiment af profilbeklædning med logo.