Her finder du vores udvalg af forskellige jakker med tryk. Vi har sammensat et stort udvalg af forskellige logojakker fra kendte mærker som Haglöfs, Hummel, Craft, Tensen, Nimbus, Tee Jays og ID, så du kan finde den helt rette style for din virksomhed. Gå på opdagelse i vores store sortiment, og opdag de mange muligheder for logojakker hos New Image.Jakker med logo til konkurrencedygtige priser


En jakke med tryk af din virksomheds logo er en smart måde at skabe opmærksomhed omkring dit brand på. Når dine logojakker tages i brug, vil andre mennesker lægge mærke til dem, og på denne måde blive bekendte med din virksomhed. Hos New Image har vi sammensat et stort udvalg af forskellige jakker, hvor der selvfølgelig er mulighed for påsætning af logo. Vi har jakker med logo til alle behov - uanset om du leder efter en let sommerjakke, eller en god lun jakke med logo til vinteren. For at gøre det lettere for dig at finde den helt rette logojakke for din virksomhed, har vi valgt at inddele vores udvalg i forskellige kategorier:


 


Sommerjakker med broderi eller tryk


Veste med broderi eller tryk


Vinterjakker med broderi eller tryk


Dunjakker med broderi eller tryk


Softshell med broderi eller tryk


Fleece med broderi


 


Dernæst består vores store udvalg yderligere af microfiberjakker, skaljakker eller vatterede jakker, hvor der selvfølgelig også er mulighed for påsætning af logo, på den ene eller anden måde. På sommer- og vinterjakkerne er der mulighed for at sætte jeres logo på i form af tryk eller et flot eksklusivt broderi.


 


Et bredt sortiment af jakker med tryk


Hos New Image er vi specialister i alle mulige former for jakker med tryk eller broderi. Vi har herudover nøje udvalgt vores forhandlere, så vi kan sikre dig de bedste produkter til de skarpeste priser. I vores sortiment, vil du finde jakker med logo fra kendte mærker som:


 


• Craft


• Haglöfs


• Tenson


• ID


• Nimbus


• Image Companiet


• Tee Jays


• Geyser


• Hummel


• Helly Hansen


 


Disse brands er alle kendte for deres produkter i høj kvalitet og holdbarhed. Flere af jakkerne har også forskellige membraner indvendigt, hvilket giver dem forskellige funktioner. Det kan blandt andet betyde, at jakken er vandtæt og samtidig åndbar. En af vores mest populære funktionelle jakker, er dem med en indbygget Gore-tex membran, da disse jakker kan tåle op til 25.000mm vandsøjletryk. Du kan læse meget mere om de enkelte logojakker, og deres funktioner i de enkelte produkters beskrivelser.


 


Logojakker på en diskret og eksklusiv måde


Vi kan tilbyde mange forskellige muligheder af påsætning af logo, men en af vores bedste løsninger er broderi. Broderi på jakker er ofte den mest diskrete måde at sætte logo på, og giver samtidig et eksklusivt udtryk. Ønskes der et mere tydeligt eller større logo på jakkerne, kan vi selvfølgelig også tilbyde forskellige former for tryk. Mange af vores jakker med tryk findes herudover i flere forskellige farver indenfor hver style, så du let kan finde den style og farve, der passer allerbedst til din virksomheds logo. Du kan se meget mere om farvemulighederne og mulighed for påsætning af logo i de enkelte produkters beskrivelser.


 


Vælg en jakke med tryk fra New Image


Med 28 års erfaring indenfor profilbeklædning med tryk, har vi hos New Image et bredt bagkatalog af erfaring og ekspertise. Vi mener derfor selv, at vi dækker ethvert behov indenfor jakker med tryk. Vi har også valgt at gøre det overskueligt for jer, så i kan se hvilke modeller, der er de mest sælgende hos os. Det er de jakker med et orange skilt - topsælger. I skal endelig ring eller skrive, hvis i har yderligere spørgsmål til vores sortiment, eller noget er uklart for jer.


 


Her kan du se hele vores sortiment af profilbeklædning med logo.