Her er vores store udvalg af gavekurve, som du kan købe online til hurtig levering.

Gavekurve som firmagave – en samlet nydelse


Hvad skal firmaets julegave være i år? En gavekurv med et bredt sortiment. En købmandskurv af forskellige varianter hos New Image. En til enhver smag. Alle gavekurve indeholder lækre produkter med en elegant og passende indpakning. At give en gavekurv som Ikke kun ser flot og enestående ud, men også er god for ganen er en enestående gave.


Gavekurve – bredt udvalg


Der findes gavekurve til alle. Med et bredt spænd af omkring 40 forskellige købmandskurve rammer New Image hele firmaet på en gang. Chokolade, vin og øl er blandt indholdet af de mange gavekurve New Image tilbyder.  Skal din købmandskurv enten tilbyde noget lækkert til den søde tand, en tak for i år til øl nyderen eller et udvalg af lækre vine til vinelskeren. Er du kommet det rigtige sted. New Image tilbyder netop dette brede udvalg af gavekurve.


Gavekurve til alle prisklasser


 En købmandskurv giver glæde hos alle der kan lide velsmagende mad og vin. Forkæl dine kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere med en gavekurv fra New Image. Hos New Image kan du få købmandskurve i alle prisklasser. En gavekurv vil med garanti blive taget godt i mod af den heldige modtager. Hos New Image kan du nemlig vælge den løsning der passer til dit firma’s ønsker. 


Hvis du har brug for et større sortiment af firmajulegaver at vælge imellem. Her kan du se hele New Images udvalg af firmajulegaver.

Cookies