Her ser du vores udvalg fra Haglöfs som firmajulegaveide til den kvalitets beviste.

Haglöfs som firmajulegave


Haglöfs er kendt af de fleste uanset om de er friluftmennesker eller ej. Häglofs producerer over 1 million produkter om året, men er stadig villige til at satse og afprøve nye banebrydende materialer. New image har udvalgt et bredt sortiment med både topsælgere, nyheder og innovative produkter. Vores sortiment består blandt andet af deres anerkendte rygsække, dunjakker, softshells og skaljakker. Priserne strækker sig fra 349 kroner til 1.800 kroner. Dette giver jer mulighed for, at finde det der passer til jeres budget for årets firmajulegave eller tillægsgave til kunder og kollegaer i 2018.


 


Perfektion ned til mindste detalje - Haglöfs


Haglöfs blev etableret i 1914 og har derfor over 100 års erfaring inden for området. De har inden for de seneste år haft en kæmpe udvikling og er nu en af de førende brands inden for deres felt. Haglöfs fokuserer helt ned til den mindste detalje, i deres produkter. Alt skal være gennemtænkt og funktionelt. Udstyret skal fungere i naturen, så brugeren af det nyder oplevelsen på bedst mulig måde, uden at være utryg.


 


Haglöfs produkter testes grundigt


Haglöfs bruger kvindelige og mandlige testpiloter. Dette er for at sikre slutkunden den bedste kvalitet og funktionalitet. Produkterne skal klare en lang række test for, at det kan blive en del af deres endelige sortiment. Det er vigtigt, at der ikke er noget der genere brugeren. Med et produkt af Haglöfs får man præcis hvad de lover.


Hvis du har brug for et større sortiment af firmajulegaver at vælge imellem. Her er hele New Images udvalg af firmajulegaver.