Her ser du vores udvalg fra Georg Jensen som julegaveide. Med en historie, der strækker sig over mere end 100 år, repræsenterer Georg Jensen unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst æstetisk design til hjemmet.

 

Georg Jensen som firma julegave


Georg Jensen har et klassisk design der passer til alle danske hjem. Med et stort sortiment og en prisklasse fra 180-1.500 kroner rammer Georg Jensen bredt hvilket er passende som firmajulegave eller tillægsgave for medarbejdere eller kunder. New Image’s sortiment af Georg Jensen er blandt andet de kendte Cobra lysestager, Koppel uret, det klassiske fødselsdagsflag og vinsættet. Ved at vælge Georg Jensen, som julegave er man sikker på en tilfredshed modtager om det er en medarbejder eller kunde. Det er en gave alle værdsætter.


 


Georg Jensen – unikt håndværk


Georg Jensen’s historie strækker sig over mere en 100 år med et unikt håndværk med fokus på kvalitet og tidsløst æstetisk design i hjemmet. Filosofien bag Georg Jensen er, muligheden for at skabe et demokratisk design som både er funktionelt i brug og elegant at se på.


 


Skandinavisk design – Georg Jensen


Det karakteristiske design er kendt for dets flydende former med skulpturelle dekorationer, enkle blomster og fine drueklaser som symboliserer elementer af naturen. Georg Jensen’s mest dyrebare opgave i dag er at oversætte Art Nouveau stillen til den nutidige forbruger uden at glemme meterens ideer og principper som var grundstenen for opstart af Georg Jensen.


 


Topsælgende Georg Jensen

I 2018 er Georg Jensen Koppel ur og Georg Jensen Cobra lysestage blandt nogle af New Image bedst sælgende firmajulegaver og derfor en god julegaveidé til enten kunderne eller medarbejderne. De er klassiske og kendte af de fleste i de danske hjem. Og altid et sikkert valg.


Hvis du har brug for et større sortiment af firmajulegaver at vælge imellem. Her er hele New Images udvalg af firmajulegaver.