Her finder I hele vores sortiment af fantastiske kundegaver, som I med fordel kan forkæle personale, kunder eller samarbejdspartnere med. Hos New Image har vi kundegaver til enhver anledning, og vi er sikre på, at I vil finde det helt rette match til netop jeres behov lige her på siden.Vis omtanke med kundegaver fra New Image


Hos New Image har vi sammensat et stort udvalg af fantastiske kundegaver, som I kan forkæle kunder, personale eller medarbejdere med. Kundegaver er en fantastisk måde at værne om de mennesker, der gør en forskel for jer og jeres virksomhed, og hos New Image har vi et væld af skønne muligheder. I kan eksempelvis forkæle jeres personale med gaveæsker fyldt til randen med delikate fristelser som vin, chokolade eller lakrids - alt sammen i en smuk og stilfuld indpakning. Gå på opdagelse i vores sortiment og find den helt rette kundegave til jeres behov.


 


Opdag de mange muligheder med kundegaver


Kundegaver kan benyttes i et utal af sammenhænge, og er en fantastisk måde at værne om eller gøre indtryk på personale, kunder eller samarbejdspartnere. I kan eksempelvis vælge at benytte kundegaver ved salg af et hus eller en bil, eller forkæle jeres personale ved højtider eller vigtige begivenheder i jeres virksomhed. Kundegaver er desuden særligt populære ved juletid, og kan være en måde at udtrykke taknemmelighed for jeres kunder og personale ved udgangen af året. Derfor vil I også finde kundegaver i form af julesokker i mindre miljøbelastende materialer, der er fyldt til strømpekanten med lækkerier. Julesokken kan desuden benyttes år efter år, og blive til en fast del af oppyntningen til højtiden i mange hjem. Uanset hvad jeres behov er, så er vi sikre på, at I vil finde den helt rette kundegave lige her hos New Image.


 


Udvalgt med omtanke | Kundegaver til enhver anledning


Vi har nøje udvalgt alle vores kundegaver, så vi kan tilbyde jer et væld af spændende produkter. Mange af vores kundegaver er mindre miljøbelastende alternativer til jeres virksomhed, og er centreret om kvalitet og genanvendelighed. I kan derfor finde spændende kundegaver som en Kreafunk højttaler eller lækkerier i genanvendelig og dekorativ indpakning som skåle af glas eller keramik.


 


Et stort udvalg af kundegaver hos New Image


Hos New Image har vi sammensat et stort sortiment af forskellige spændende kundegaver, så I kan finde den type, der passer bedst til jeres behov! I vores udvalg vil I både finde delikate fristelser som eksempelvis lakrids fra Lakrids By Bülow, chokolade fra Økoladen og Anker Chokolade og vingummier fra Wally And Whiz. Til kaffe og vinelskerne har vi selvfølgelig også lækker kaffe og vin i smart og stilfuld indpakning. Gå på opdagelse i vores fantastiske kundegaver, og find den rette gave til jeres kunder, personale eller medarbejdere lige her hos New Image.


 


Ekstra forkælelse med fantastiske tillægsgaver

Hvis I gerne vil forkæle jeres kunder eller personale lidt ekstra, så har vi også løsningen for jer. Ud over vores kundegaver, kan vi også tilbyde jer et væld af forskellige tillægsgaver, som kan være en ekstra overraskelse i gaven. Alle vores tillægsgaver kan pakkes og kombineres med vores kundegaver, og findes i mange prisklasser og typer. Hvis I har spørgsmål til nogle af vores kundegaver eller brug for vejledning, så tøv ikke med at kontakte os! Hos New Image har vi mange års erfaring indenfor vores branche, og vil altid gerne vejlede og hjælpe, hvis der er brug for det.


 


Her finder I hele vores udvalg af fantastiske gaver med logo.