Danmarks unikke firma julekalender med masser af overraskelser


 


I New IMAGE har vi i mange år solgt firma julekalender i eget design, det kunne væres som huse, biler eller andre sjove former.


Vi kunne godt tænke os at udvikle markedets bedste og unikke firmajulekalender, som både er bedre på indholdet, men også mere innovativ.


Dine kunder, kollegaer eller medarbejder skal hvert år i november glæde sig til at netop denne firma julekalender bliver udleveret som en fast årlig begivenhed i slutningen af november.


 


Danmarks sjoveste firma julekalender skal være innovativ


 


Ud over at vi har lavet den bedste firma julekalender, hvor indholdet består af markedets bedste chokolader og karameller, så skal den også kunne designet 100 % som du ønsker det.


Firmaet domicil, dine medarbejder på alle lågerne, ja vi kan designe disse julekalender fuldstændig, som du ønsker det.


 


Firmajulekalenderne med surprise eller med firmajulegaven som valgshop


 


Ud over at designe denne firmajulekalender, har vi mulighed for at skabe lidt ekstra spænding, hvor vi kan skjule nogle gevindster bag ved lågerne.


Det kunne f.eks være en 1-2-3 præmie som vi gemmer i kalenderne, og som vi sender med til jeres kontaktperson.


Derudover er der også mulighed for at vi gemmer gavebeviset til vores kæmpe valggaveshop med over 100 forskellige gaver i 4 forskellige priskategorier.


Her kunne vi også palle julekalenderne til alle medarbejderne med gavebeviser og til jeres kunder uden gavebeviser


 Ring og hør de mange muligheder vi har for at overraske dine kollegaer, medarbejder og kunder med Danmarks sjoveste firmajulekalender.