Her er vores udvalg af gaver i vores valgshop til kr. 640,-Julegavevalgshop til 640kr. som årets bedste firmajulegave


Julen er en højtid med fokus på næstekærlighed og taknemlighed. Det er derfor en lykkelig og hyggelig tid for de fleste. Virksomheder viser ofte deres taknemlig for medarbejdernes indsats med en firmajulegave. Alle er forskellige, med forskelligt behov og ønsker. Så for at undgå mindst mulig skuffelse af årets firmajulegave vil en julegavevalgshop være en god måde, at sørge for tilfredse og glade medarbejdere.


 


Unikt og overskueligt sortiment – julegavevalgshop kr. 560,-


New Image har sørget for et unikt og overskueligt sortiment med de mest populære produkter og virksomheder for 2017. I udvælger mellem 5-10 forskellige gaver i samarbejde med New Image til valgshoppen, som medarbejderne kan vælge mellem. Dette gør, at alle ofte finder en firmajulegave de vil værdsætte og blive glade for. Julegavevalgshoppen med produkter i kategorien ”julegavevalgshop 560,-” er åben i en bestemt periode for, at jeres medarbejdere selv kan gå ind og vælge præcis hvilken julegave de ønsker i år. Hver af jeres medarbejdere får et individuelt login til at udføre deres ordre.


 


Julegavevalgshop kr. 640,-


New Image sørger for alt det praktiske, logistiske, indpakninger og levering. Det betyder at når alle aftaler og krav er på plads, behøves der ikke længere være bekymringer over de små detaljer – det sørger vi for går i orden. Vi gør det vi er bedst til, så i bare skal fokusere på det i er bedst til. Tøv ikke med, at kontakte os for yderligere spørgsmål. New Image ønsker jer alle en glædelig jul.


Hvis du har brug for et større sortiment af firmajulegaver at vælge imellem. Her kan du se hele New Images udvalg af firmajulegaver.