Her er vores udvalg af firmajulegaver i prisgruppen kr. 560,-Julegavevalgshop til 560kr. som bedste firmajulegave 2017


Julen er hjerternes fest. Det er højtiden, man viser sin næstekærlighed og taknemlighed. Derfor giver de fleste virksomheder deres medarbejdere en julegave, som tak forårets indsats. Man vil altid gerne tilfredsstille og opfylde alle medarbejdernes ønsker. Dette kan dog være svært. Undgå at skuffe det fleste at vælge en julegavevalgshop i år. Lad kollegaerne vælge selv og opnå glæde og tilfredshed.


 


Et nøje gennemtænkt sortiment – julegavevalgshop kr. 560,-


Vi i, New Image har udvalgt et populært og nyt sortiment til 560 kroner, som årets firmajulegave. Sortimentet indeholder blandt andet det klassiske Georg Jensen, den topsælgende terrassevarmer og gavekort til Billigsport24.dk på 560kr. I udvælger 5-10 forskellige gaver til jeres valgshop, som kollegaerne kan vælge mellem og derved bestille deres egen julegave. Julegavevalgshoppen med varer i kategorien 560 kr. er åben i en bestemt. Hver medarbejder får hver deres unikke login til at udføre sin ordre. Julegavevalgshop kr. 560,- Vi, i New Image står for alt det praktiske, logistiske, indpakning af gaven og levering. Når alle aftaler er på plads behøver i ikke længere at bekymre jer om de små detaljer. Vi sørger for det. Vi gør det vi er bedst til, så i bare skal fokusere på det i er bedst til. New Image ønsker jer alle en glædelig jul!


Hvis du har brug for et større sortiment af firmajulegaver at vælge imellem. Her kan du se hele New Images udvalg af firmajulegaver.