I denne kategori, kan man finde vores produkter til kr. 400,-Julegavevalgshop til 400 kr. som årets firmajulegave


Julen er den største højtid på årets. Det kan derfor hurtigt blive uoverskueligt, at finde årets firmajulegave til medarbejderne. Hos New Image har vi gjort det nemmere for jer, at gøre medarbejderne tilfredse og opfylde hver og ens behov ved, at vælge vores julegavevalgshop.


 


Unik udvalgt - Julegavevalgshop kr. 400,-


New Image har nøje udvalgt et stort antal af populære gaver og anerkendte mærker, som i blandt andet kan vælge i mellem til jeres valgshop. I vælger 5-10 forskellige gaver til julegavevalgshoppen, som medarbejderne, så kan vælge mellem. Shoppen med varer i kategorien 400 kr. er åben, i en bestemt periode og så er det i den periode, den er åben for jeres kollegaer for valg af deres firmajulegave i 2017. Julegavevalgshop kr. 400,- New Image sørger for alt det praktisk, logistiske, indpakningen og forsendelsen. I skal derfor ikke bekymre jer om diverse små detaljer. Det sørger vi for. Vi gør det vi er bedst til, så i bare skal fokusere på det i er bedst til. New Image ønsker jer alle en glædelig jul!


Hvis du har brug for et større sortiment af firmajulegaver at vælge imellem. Her kan du se hele New Images udvalg af firmajulegaver.