Her ser du vores udvalg fra Rosendahl, flot og enkelt design som julegaveide.Rosendahl som firmajulegave


Rosendahl er kendt for deres danske stilrene klassiker. Det er nok et af de mest kendte virksomheder inden for ting til boligen og middagsbordet. New Image har valgt et overkommeligt sortiment med både klassikere og nyheder. Priserne stækker sig fra cirka 139 til 420 kroner. Det er en god prisklasse til årets julegaveidé 2017. Salt- og peberkværne, køkkenrulleholder, vandglas eller skålsæt er nogle af de produkter i kan vælge i mellem til årets firmajulegave. Det er et værdsat brand og en lækker praktisk gave.


 


Rosendahl – funktionalitet og stilrent design


Rosendahl er forbundet med ordene funktionalitet og stilrent design. Det er priser der er til at betale for de fleste husstande. Hos Rosendahl designer man ikke kun til specifikke formål. Produkterne de fremstiller, skal kunne mere, end bare være det de anvendes til. Det skal være noget folk har lyst til, står fremme i deres hjem og pynter samtidigt med, at det har et praktisk ærinde.


 


Rosendahl står for design med historie


Rosendahl blev etableret i 1984 af Erik Rosendahl. Rosendahl A/S startede som en agenturvirksomhed og er nu en af Danmarks stærkeste producenter, af dansk design til spisebordet og hjemmet. Deres produkter bliver designet i tæt samarbejde med førende og nytænkende designere. Dette har givet dem et stærkt og sikkert brand. Rosendahls design har mestret kreativitet og stringente linjer i deres produkter, gennem alle de år har eksisteret.


Du kan også se alle vores gaver på linket her på firmajulegaver.