Her ser du vores udvalg fra Lyngby glas som julegaveide. Flotte glas i top kvalitet.Lyngby Glas som firmajulegave


Lyngby Glas er en relanceret klassiker. Krystalglassene er vendt tilbage til de danske hjem for at blive. New Image har valgt et overskueligt sortiment med både Lyngby Glas’ klassikere og deres nyheder. Prisklassen for Lyngby Glas er fra cirka 69 til 560 kroner. Dette gør at det rammer en bred gruppe af mulige firmajulegaver eller tillægsgaver. Whiskysæt, champagneskåle og karafler er nogle af de muligheder man kan vælge i mellem. Skal Lyngby Glas være en del af jeres firmajulegave ? Så tøv ikke med at bestille eller kontakte os for spørgsmål.


 


Moderne klassiker – Lyngby Glas


Lyngby Glas blev startet i 1940 af Holger Jepsen, som var isenkræmmer. I 1940’erne og 1950’erne satte han sit præg på de danske middagsborde, og havde i mange år en af de mest succesrige glasfabrikker i Danmark. Lyngby Glas er blevet relanceret i en smuk serie af glas, karafler, og vaser i krystalglas. Glassene er nu igen en del af de nuværende danske middagsborde.


 


Lyngby Glas står for miljø og høj holdbarhed


Nu hvor Lyngby Glas er blevet relanceret, har de haft stor succes med anvendelsen af de nye teknologier inden for glas. Krystalglassene bliver stadig produceret i transparent krystalglas, men nu med et miljørigtigt materiale. Glassene er blyfri og derfor uden skadelige stoffer, som der før var i. Krystalglassene er af meget høj holdbarhed og er derfor velegnet til opvaskemaskine, der er en del af de fleste danske hjem nu til dags.


Du kan også se alle vores gaver på linket her på firmajulegaver.