Her ser du vores udvalg fra Hummel som firmajulegaveide, erhvervs beklædning i rigtig god kvalitetHummel som årets firmajulegaveidé


Hummel er et dansk sportsbrand, som har mange års erfaring med design af både sportsbeklædning, tasker og sko til hele familien – barn som voksen. Vi, i New Image har udvalgt et overskueligt sortiment med få, men velovervejede produkter. Vores udvalg består af enkelte sportstasker, toilettasker og stilrene computertasker i god og holdbar kvalitet. Prisklassen for Hummel er fra cirka 85 kroner til 450 kroner. Dette gør det er muligt både, at overveje Hummel som firmajulegave eller som en ekstra tillægsgave til medarbejderne eller kunderne.


 


”Vil ændre verden gennem sport” - Hummel


Hummel bygger på den filosofi, at ville hjælpe med at ændre verden til et bedre sted gennem sport. De sponsorer derfor flere sportshold i fattige lande, med den overbevisning om at de er med til at skabe en bedre fremtid. Sport er et internationalt sprog alle forstår og deler sammen, lige meget hvor man kommer fra. Ved at plante små frø rundt omkring i verden skaber man en positiv indstilling og et håb for alle uanset nationalitet.


 


Hummel var en del af udviklingen af den første fodboldstøvle


Hummel blev startet i 1923, som en lille familie virksomhed omkring Hamborg. Det hele startede med produceringen af nogle af verdens første fodboldstøvler. Og med en sponsoraftale med fodboldholdet Real Madrid i 1988, røg salget af Hummels produkter i vejret over hele Europa.


Hvis du har brug for et større sortiment af firmajulegaver at vælge imellem. Her er hele New Images udvalg af firmajulegaver.