Her ser du vores udvalg fra Holmegaard som firmajulegaveide.Holmegaard er en af årets firmajulegaveidéer


Holmegaard er nytænkende, dog stadig med respekt for fortiden og historien i Danmark. New Image har udvalgt et overskueligt, men bredt sortiment af Holmgaards produkter. Vi har både nyheder, klassikere og innovative glasværker, som en del af vores sortiment. Priseren på Holmegaards produkter er fra 140 kroner til 1.050 kroner. Det er derfor muligt for jer, både at vælge Holmegaard som firmajulegave til jeres medarbejdere og kunder.


 


Små glashytter i Tørvemose - Holmegaard


Holmegaards blev etableret i 1825. Glasværket blev opstillet i en mose og det var her den første produktion af Holmegaard glas begyndte . Historien om Holmegaards glasværk handler om et par små glashytter i Tørvemose der over næsten 200 år, bliver en del af en stor og anerkendt koncern. I 1900-tallet begynder Holmegaard at bruge kunstnere til at designe deres glasværker, hvilket gør at der i dag er knyttet nogle af Danmarks bedste kunstnere til glasproduktionen.


 


Holmegaard er kendt for eksklusivt og traditionelt design


Holmegaard glas er både mundblæst og maskinlavet. Selvom nogle af kollektionerne er blevet designet for en del år siden, er de stadig moderne og tidsløse. Deres produkter er af god kvalitet. Hvilket gør at Holmegaards glasværker, passer ind til de fleste danske hjem med deres eksklusive og traditionelle stil.


Hvis du har brug for et større sortiment af firmajulegaver at vælge imellem. Her er hele New Images udvalg af firmajulegaver.