Her ser du vores udvalg fra Holm som julegaveide. Kvalitet til gode priser.Holm som firmajulegave


Holm’s udvalg af køkkenværktøjer og produkter som en samlet kasse er unikt og smart. Et tema er lavet til hver enkel kasse. Dette brede sortiment af køkkenprodukter gør det muligt at ramme en bred målgruppe af både kunder og medarbejdere. Sortimentet er klassisk med et tvist af lækre detaljer man kan bruge i sin hverdag i køkkenet. Holm’s køkkenprodukter er i god kvalitet til gode priser, som alle kan være med på og derfor en god firmajulegave i 2018 for dine medarbejdere eller kunder.


 


Holm – kok og smagsudvikler


For Claus Holm handler mad om kærlighed til smagene. Man skal altid have lækre råvarer og det bedste værktøj til at udføre en velsmagende ret. Disse køkkenværktøjer og produkter er nøje udvalgt, testet og godkendt af ham selv for at sikre kvalitet og funktionalitet ned til mindste detalje. Claus Holm er en del af et vigtigt projekt ’Sammen om bedre mad’, med COOP om at have fokus på at bygge et kendskab mellem producenten og forbrugeren med henblik på at frembringe smagen i øjenhøjde og noget alle kan forstå.


Hvis du har brug for et større sortiment af firmajulegaver at vælge imellem. Her er hele New Images udvalg af firmajulegaver.