Her ser du vores udvalg fra Global knive som julegaveide. Flotte kvalitets knive.Global knive som julegave idé


Global køkkenknive er af højeste kvalitet i både materialer og fremstilling. New Image har udvalgt et overskueligt sortiment med relevante produkter for alle. Priserne for Global er fra 560 til 1.155 kroner. Det er en bred prisklasse for firmajulegaven. Filetknive, grøntsagsknive, brødknive og kokkeknive er nogle af de muligheder man kan vælge. Skal Global køkkenknive være en del af jeres firmajulegave? Hvem værdsætter ikke en skarp og lækker kniv i køkkenet? Global kan være til jeres ansatte eller til jeres kunder, som firmajulegave.


 


Global knive er smukt design med højt kvalitet


De første Global køkkenknive blev designet i 1983 af en velkendt designer - Komin Yamada. Han fik til opgave, at designe køkkenknive der skulle være verdens bedste. Kravene for hvad køkkenknivene skulle være var følgende: revolutionerende, ekstremt skarpe, moderne, vægtmæssigt lette og have et ergonomisk greb. Derudover skulle det være knive, som både professionelle-og amatørkokke ville stræbe efter. Disse krav er nu Globals kendetegn. De indeholder alle punkterne og er et af de førende virksomheder inde for køkkenknive i verden. Designet er unikt og indeholder en god kombination af traditionel japansk håndværk, karakter og præcision. Dernæst har Global knive ingen samlinger, hvilket gør knivene endnu mere hygiejniske.


Hvis du har brug for et større sortiment af firmajulegaver at vælge imellem. Her er hele New Images udvalg af firmajulegaver.