Her ser du vores udvalg fra Bitz som firmajulegaveide.Bitz som firmajulegave i


Christian Bitz er en af Danmarks førende sundheds – og ernæringseksperter. Han er manden bag det moderne og lækre stentøjs-stel Bitz. New Image har et lille og overskueligt sortiment af stentøjs-stellet Bitz. De fleste af produkterne er samlet servicesæt og skålsæt. Bitz har lavet samarbejde med blandt andet Södahl, for at lave hans pakkeløsninger ekstra spændende og bredde, så de fleste bliver tilfredsstillet. Priserne på disse pakkeløsninger er fra 400 kroner til 640 kroner. Hvilket er meget gode priser, hvis man ser på kvaliteten og mængden af stel.


 


Vil gøre Danmark sundere – Christian Bitz


Christian Bitz har en mission om, at gøre Danmark sundere. Dog skal sundhed baseres på aktuel videnskab, men samtidigt være fantastisk for hver enkel person. Det er vigtigt at sundhed er noget men dyrker og holder af. Ved hjælp af hans udvikling af stentøjs-stellet Bitz med mindre spiseflader, har han fremstillet et moderne stel ,med fokus på at spise mindre portioner og derved gøre en indsats for, at gøre Danmark sundere.


Hvis du har brug for et større sortiment af firmajulegaver at vælge imellem. Her er hele New Images udvalg af firmajulegaver.